اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
خرم آباد - رئیس سازمان شیلات ایران از پیگیری برای تأمین اعتبار بیمه فعالان صید و صیادی به عنوان مشاغل سخت و زیان آور در وزارت کار خبر داد.
به گزارش خبرنگار مهر، سید حسین حسینی عصر امروز یکشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه در سال جهش تولید و در راستای تکمیل زنجیره ارزش و ایجاد بازارچه تخصصی، امروز در لرستان پروژه بسیار مهم هم در حوزه تولید و هم مصرف آغاز شد، اظهار داشت: این بازارچه فروردین ماه به بهره برداری خواهد رسید.
سرانه مصرف ماهی در لرستان تنها 7 کیلوگرم است
وی با بیان اینکه این بازارچه، بزرگ ترین بازارچه تخصصی غرب کشور است، عنوان کرد: این امر در راستای نقش آفرینی شیلات در حوزه تأمین غذا و ایجاد سفره رنگین در کنار پروتئین های دیگر، معرفی پروتئین آبزیان، افزایش آبزی مصرفی و… بوده است.
وی عنوان کرد: در برنامه هفتم توسعه، سهم گران پروتئین آبزیان به 9 گرم پروتئین باید برسد، گفت: یکی از ابزارهای این امر، ایجاد بازارچه آبزیان است.
رئیس سازمان شیلات ایران در ادامه سخنان خود با تأکید بر اینکه این بازارچه برای عرضه آبزیان، فرآورده ای آبزیان، طبخ آبزیان و حتی صادرات خواهد بود، گفت: امیدواریم بتوانیم سرانه مصرف آبزیان در لرستان در کنار تولید آنکه نزدیک به 39 هزار تن بوده، به میانگین کشوری برسانیم.
حسینی، افزود: امیدواریم مصرف آبزیان در لرستان از هفت کیلوگرم به 14 کیلوگرم برسد.
صادرات آبزیان از کشور 42 درصد افزایش یافت
وی در بخش دیگری از سخنان خود میزان تولید آبزیان در کشور را یک میلیون و 418 هزار تن عنوان کرد و گفت: 640 هزار تن از این میزان آبزی پروری و 778 هزار تن آن صید و صیادی است.
رئیس سازمان شیلات ایران، میزان صادرات آبزیان کشور در سال گذشته را 210 هزار تن باارزش 650 میلیون دلار اعلام کرد و گفت: در شش ماهه ابتدای امسال نیز بر اساس گزارش گمرک صادرات آبزیان کشور به لحاظ وزنی 42 درصد و به لحاظ ارزشی نیز 40 درصد افزایش پیدا کرده است.
حسینی، بیان داشت: در شش ماهه ابتدای امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل 210 میلیون دلار صادرات داشته ایم.
وی در ادامه با بیان اینکه در حال حاضر 30 هزار مزرعه آبزی پروری در کشور وجود دارد، افزود: حدود 12 هزار شناور صید و صیادی نیز در کشور وجود دارد.
پرورش 15 هزار تن ماهی در قفس
رئیس سازمان شیلات ایران، گفت: 261 هزار نفر شاغل مستقیم در حوزه صنعت شیلات در کشور داریم، مصوبه اعلام سخت و زیان آور بودن فعالیت صید و صیادی را گرفته ایم، در ردیف گروه « ب» شناخته شد و در وزارت تعاون، کار تأمین اعتبار آن در حال پیگیری است.
حسینی با اشاره به موضوع پرورش ماهی در قفس، عنوان کرد: بر اساس مطالعات انجام شده، در سدهایی که غیر قابل شرب است، این طرح اجرا می شود، همچنین این طرح در دریا و سواحل اجرا می شود.
وی گفت: رشد خوبی دراین رابطه داشته ایم، حدود 15 هزار تن میزان تولیدات پرورش ماهی در قفس در کشور است.
{{name}}
{{content}}